Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /storage/content/24/196424/maltidsvision.se/public_html/wp-content/themes/kaleido/framework/functions/framework-functions.php on line 99 EXTERNA EVENT - Måltidsvision - STORYTELLING by FOOD - Måltidsvision – STORYTELLING by FOOD

EXTERNA EVENT

Externa Event - Måltidsvision - STORYTELLING by FOOD

 

  • Kundträff
  • Produktlansering
  • Konferens och seminarium
  • Pressträff
  • Mässa
  • Årsstämma

FRÅN FÖRTÄRING TILL VARUMÄRKESUPPLEVELSE

Mat och dryck är självklara ingredienser vid de flesta event. Men få tänker på att måltiden har en stor potential som kommunikationskanal. Vår styrka är att skapa måltidsupplevelser som på ett kreativt sätt lyfter fram eventets budskap.

Personliga möten med de externa målgrupperna är utmärkta tillfällen att levandegöra varumärket och visa vad det står för. Allt besökarna upplever bidrar till att skapa rätt – eller fel – associationer till era kärnvärden. Starka varumärken är tydliga och konsekventa.

Externa Event - Måltidsvision - STORYTELLING by FOODPressfrukost med information om Apotekets nya produkter.

UNDERLÄTTA MINGEL

Ett bra event ger möjlighet att bygga djupare relationer med t.ex. kunder, media och samarbetspartners. Vår ambition är att skapa upplevelser som berör och engagerar. Som gör det möjligt att komma närmare och nå hela vägen fram till människors hjärtan.

Pauserna mellan andra programpunkter är betydelsefulla för nätverkande. Ett sätt vi kan underlätta fler kontakter är att använda oss av olika smakinstallationer på flera ställen i lokalen och få en naturlig rörelse. Annorlunda och kreativa gestaltningar ger också något att prata om.

Externa Event - Måltidsvision - STORYTELLING by FOODSmörgåsbord med smaker från hela världen gestaltar Skånes mångfald.

SINNESMARKNADSFÖRING PÅ DJUPET

Många av våra kunders viktigaste målsättning är att göra bestående avtryck genom positiva attityder. I första hand genom att bli uppskattad och ihågkommen av sina gäster. I förlängningen kan nöjda besökare bli ambassadörer och skapa ringar på vattnet.

Måltidsvision hjälper er att skapa unika event genom Storytelling by food. Vi arbetar med helhetsupplevelser för alla sinnen – vad man äter och dricker, men också med vad man ser, hör och känner.

Externa Event - Måltidsvision - STORYTELLING by FOOD
Invigningsmingel med miljötema: Glaciärgranité med bitter eftersmak av blodgrape.

STORYTELLING by FOOD