Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /storage/content/24/196424/maltidsvision.se/public_html/wp-content/themes/kaleido/framework/functions/framework-functions.php on line 99 INTERNA EVENT - Måltidsvision - STORYTELLING by FOOD - Måltidsvision – STORYTELLING by FOOD

INTERNA EVENT

INTERNA EVENT - måltidsvision - STORYTELLING by FOOD

 

  • Medarbetarträffar
  • Kick-off
  • Chefsmöten
  • Internkonferens
  • Teambuilding
  • Workshop

SMAKPROV PÅ KULTUREN

Medarbetarträffar, chefsmöten och internkonferenser handlar ofta om att samlas kring gemensamma värderingar, informera om stora förändringar och bidra till intern kunskapsöverföring.

Måltidsvision hjälper er att designa kreativa interna events som lyfter fram det som står på dagordningen. Vi använder STORYTELLING  by FOOD för att ge liv åt era budskap och skapa engagemang.

Vi kan även hjälpa er med workshops, t.ex. för att sätta igång och släppa loss det kreativa tänkandet eller för att jobba vidare med ert varumärke och värderingar som sinnesupplevelser.


INTERNA EVENT - måltidsvision - STORYTELLING by FOODTeambuilding – att svetsa ihop gruppen, samarbeta under lättsamma former och skapa gemensamma minnen.

PLATSEN SÄTTER TONEN

Ibland är det en poäng att lämna arbetsplatsen och få inspiration på annat ställe, men många gånger kan man förstärka budskapen genom att lägga arrangemanget på den egna fabriken eller vid ett av lokalkontoren.
Vår ambition är att hitta ett upplägg som bjuder på nya upplevelser och ger bra grogrund för nya tankar och idéer.

balkong_system-300x205
Internkonferens med årstidstema – vårprimörer till fördrinken.

BYGGA BROAR

En av de viktigaste syftena med interna event är att ge medarbetarna möjlighet att träffas i en avslappnad atmosfär och lära känna andra än de närmsta kollegorna. Vi föreslår lösningar där pauser och måltider ger bra möjligheter till nätverkande.

Vid mindre gruppmöten vill man gärna göra saker tillsammans för att svetsa ihop gänget. Varför inte gemensamt skapa en måltid som smakar och gestaltar ert varumärke tillsammans med vår kock?