Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /storage/content/24/196424/maltidsvision.se/public_html/wp-content/themes/kaleido/framework/functions/framework-functions.php on line 99 VÅR ARBETSMETOD - SÅ HÄR JOBBAR VI - Måltidsvision - STORYTELLING by FOOD - Måltidsvision – STORYTELLING by FOOD

VÅR ARBETSMETOD – SÅ HÄR JOBBAR VI

STRATEGISK UTGÅNGSPUNKT

Vi börjar alltid med en strategisk avstämning med er. Vad är syfte och målsättning med arrangemanget? Vem är målgruppen? Hur väl känner de er och era erbjudanden? Vad vill ni de ska känna, veta och göra efter eventet? Vilka är era kärnvärden och budskap? Vi går också igenom andra särskilda förutsättning, som t.ex. lokalens möjligheter och begränsningar. Ska vi samarbeta med lokalens restauratör eller bör Måltidsvision leverera maten?

Ju mer vi vet om sammanhanget och de övriga innehållsdelarna desto bättre kommer måltiderna att passa in. Vi kommer gärna in så tidigt som möjligt i projektet för att kunna erbjuda er en bättre helhetslösning. Och för att hjälpa till att skapa måltider/pauser som integreras i det övergripande upplägget och inte blir något man kopplar in i sista hand.

Vår arbetsmetod - så här jobbar vi Installation med gelehallon under invigningen av Emporia
ALLT GÅR ATT SMAKSÄTTA
Måltidsvision har smaksatt och gestaltat allt från köpcentra och miljöfrågor till IT-lösningar, förpackningar och svensk natur och kultur.

KREATIVT KONCEPT

Därefter tar vi fram ett kreativt upplägg för måltidsupplevelsen. Ett koncept som ser till att måltiden skapar rätt känsla, stämning och atmosfär.

Vårt förslag utgår vad gästen kommer att uppleva – se, höra, smaka, lukta och känna. Ofta beskriver vi upplägget utifrån ett dramaturgiskt perspektiv. Vad händer när gästen anländer till platsen? Hur tas man emot? Vart går man sedan och vad utspelar sig där?

Konceptet beskriver storyn för eventet, men också menyn med mat och dryck samt gestaltningen i form av scenografi/rekvisita, displaymaterial och dekorationer. Ibland ger vi även förslag på ljus- och ljudsättning eller hur t.ex. performance, musik eller dans kan förstärka upplevelsen.


Vår arbetsmetod - så här jobbar vi Slowfoodvandring med ett företags höstkickoffVI JOBBAR DÄR NI ÄR
Vi har vår bas i Löddeköpinge i Skåne, men ni hittar oss ofta på helt andra platser. Vi genomför event i alla typer av lokaler och miljöer – arenor, hotell, på ert kontor eller ute i skogen.

PLANERING o GENOMFÖRANDE

Efter att konceptet har godkänts av er sätter vi igång med förberedelserna. Här handlar det bl.a. om att förfina upplägget, beställa material, boka olika resurser samt samordna med andra inblandade aktörer (t.ex. teknik, underhållning och lokalens restauratör, när vi inte själva sköter matlagningen).
Många gånger behöver man också skruva lite på konceptet för att få alla pusselbitarna att passa ihop. Flexibilitet och problemlösning är nyckelord för oss i den här fasen.

Vid genomförandet projektleder vi måltidsupplevelsen. Vi tar hand om upp- och nedmontering av rekvisita, arbetsleder personal och koordinerar med andra på plats. Måltidsvision ser till att upplevelsen stämmer överens med konceptet och att arrangemanget flyter på ett smidigt sätt.


Vår arbetsmetod - så här jobbar vi Sittande middag för företag som beställt ett event med skogen som temaMED ELLER UTAN MAT
Det är alltid möjligt att beställa mat och dryck direkt från oss. Om det behövs samarbetar vi med lokalens restauratör eller en cateringfirma